39,00 €
Kaina su mokesčiais. Siuntimas skaičiuojamas atsiskaitant.
Kakava su tikriniu blizgučiu, tai raminantis mišinys, suteikiantis jūsų poilsio ritualui tylos ir ramybės. Jis kruopščiai sukurtas taip, kad padėtų jums atsipalaiduoti po dienos ir leistų pasinerti į ramybės būseną. Kiekviename gurkšnyje juntamas gilus skonis, kurį suteikia aukštos kokybės, maistinga, neapdorota kakava ir raminantis adaptogeninio tikrinio blizgučio (dar žinomo kaip grybo), pasižyminčio stresą mažinančiomis ir atsipalaidavimą skatinančiomis savybėmis, poveikis.
Puikus žemiškų apynių, pusiausvyrą palaikančios ašvagandos, daug maistinių medžiagų turinčių baobabų ir sodraus skonio suteikiančių burokėlių bei cikorijų mišinio derinys. Atpalaiduojantis ritualas prieš miegą, kuris ne tik skanus, bet ir padeda pasijusti gerai. Susikurkite savitą poilsio ritualą, kruopščiai ruošdami kiekvieną gėrimą, dėmesingai gurkšnodami šį mišinį ir nusistatydami tikslą.
Gausi maistinių medžiagų ir sodraus skonio kakava;
Raminantys adaptogeniniai tikriniai blizgučiai ir apyniai;
Burokėliai, palaikantys optimalią kraujotaką;
Daug prebiotinių skaidulų, palaikančių virškinimo sistemos balansą;
Subalansuota ašvaganda, padedanti suf ormuoti atsparumą stresui;
Puikus poilsio ritualas gerai savijautai užtikrinti.
Kilusi iš Pietų Amerikos, o majai ją naudojo apeiginiams ritualams ir sveikatos tikslams.
Kakavoje, gautoje iš kakavmedžio, dar žinomo kaip Theobroma Cacao, yra daug skaidulų, polifenolių, geležies ir magnio, taip pat yra feniletilamino ir teobromino, kurie gali turėti nuotaiką gerinančių savybių.
Žinomas kaip „nemirtingumo grybas“, tradicinėje medicinoje buvo naudojamas tūkstantmečius. Tradicinėje kinų medicinoje Reshi naudojamas emocinei pusiausvyrai, ramybei ir sąmonės atkūrimui. Ištirta kaip neįtikėtina priemonė, padedanti nusiraminti ir pagerinti miegą. Dėl natūralių aktyvių junginių, tokių kaip beta-gliukano polisacharidų ir triterpenų, šis grybas yra adaptogeniškas, padedantis širdies ir kraujagyslių sveikatai, palaiko hormonų pusiausvyrą ir natūralią imuninę funkciją.
Burokėliuose esančios maistinės medžiagos: folio rūgštis, vitaminas C, manganas, kalis, skaidulos ir keletas naudingų augalų junginių, tokių kaip sodriai raudonas augalinis pigmentas, vadinamas betaninu.
Burokėliai taip pat yra natūralus neorganinių nitratų šaltinis, kurį organizmas gali paversti azoto oksidu, kuris palaiko kraujospūdžio balansą.
Kilęs iš Indonezijos ir Kinijos šimtmečius buvo svarbus ir kaip kulinarinis prieskonis, ir kaip ajurvedos botanika.
Šis aromatinis prieskonis gali padėti reguliuoti cukraus balansą kraujyje, o jo natūralus saldumas padeda sumažinti pridėtinio cukraus poreikį.
Tropinis,, žydintis krūmas su ankštimis, kurios atrodo kaip tamsiai rudos žirnių ankštys. Juose yra natūraliai saldus valgomasis minkštimas, kurio skonis primena šokoladą!
Jo sudėtyje yra įspūdingas maistinių medžiagų rinkinys, įskaitant skaidulas, kalcį (dvigubai daugiau nei kakavoje), geležį, kalį, manganą, magnį, galo rūgštį ir pektiną.
Žydinčios Humulus lupulus viršūnės, medicinoje naudojamos daugiau nei 2000 metų. Padeda pagerinti miegą, atsipalaiduoti, pagerinti medžiagų apykaitą ir hormonų pusiausvyrą. Apyniai ne tik pasižymi dideliu antioksidacinių flavonoidų kiekiu, bet ir yra žinomi kaip stiprus fitoestrogenas ir gali padėti toms, kurios susiduria su menopauze.
Tirpios skaidulos yra svarbus maisto šaltinis įvairiems draugiškiems mikrobams, kurie natūraliai gyvena žarnyno mikrobiome.
Organinis inulinas yra gaunamas iš cikorijos šaknų ir turi lengvą, saldų ir subtilų salyklo skonį, kuris padeda patenkinti popietinį smaližių potraukį.
Be to, inulinas, kuris yra skaidulų šaltinis, padeda ilgiau jaustis sotesniam – taigi, tai naudinga visiems!
Taip pat žinomas kaip Indijos ženšenis, šis augalas yra kilęs iš Šiaurės Afrikos ir Indijos. Jis buvo naudojamas daugiau nei 3000 metų kaip viena iš svarbiausių žolelių Ajurvedos medicinoje.
Vakaruose ashwagandha žinoma kaip adaptogenas, padedantis ugdyti atsparumą stresui.
Iš Afrikos kilęs baobabas užaugina kietus vaisius, kurių kevalas panašus į kokoso riešutą, kuriame gausu maistingo minkštimo.
Nereikalaujantis šilumos ar pasterizavimo, jo savybės išlieka nepakitusios, o tai reiškia, kad baobabo milteliai yra neįprastai daug maistinių medžiagų, juose gausu vitamino C (tris kartus daugiau nei apelsine) ir beveik 50 % skaidulų.
Apsaugota nuo šiuolaikinės taršos sniegu ir ledu, Himalajų rožinė druska buvo išsaugota nepaliestoje, nesugadintoje aplinkoje ir yra laikoma gryniausia druska žemėje.
Himalajų druskoje yra visas elektrolitų mineralų rinkinys (kalcio, natrio, magnio, kalio) ir įspūdinga 84 mikroelementų ir mineralų kolekcija. Šios druskos mineralai yra koloidinės formos, o tai reiškia, kad jie yra pakankamai maži, kad būtų greitai ir lengvai įsisavinami.
Į puodelį įpilkite 10 g Cacao + Reishi miltelių ir sumaišykite su trupučiu karšto vandens. Tada įmaišykite šiltą pasirinktą pieną.
Ekologiška kakava, ekologiškas tikrinis blizgutis, ekologiškas burokas, ekologiškas cinamonas, ekologiškas saldžiavaisis pupmedis, ekologiški apyniai, cikorijos šaknų inulinas, ekologiškas ašvagandha, ekologiškas baobabo vaisių minkštimas, rožinė Himalajų druska.
Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.
Dominikonų g. 9-2
LT-01131
Vilnius
Reg.k. 306078140
PVM LT100015178411
Užsakymų klausimais kreiptis (I-V 09:00-17:00): +37063051769; info@wellyou.lt;
Mokymų, konsultacijų klausimais kreiptis: +37065028133; v.macijauskiene@wellyou.lt
Irina L. Įsigijo Produktą –
Kiekvieno vakaro užbaigimui laukiu savo ritualo su šia kakava. Iš pradžiu suabejojau, kaip kakava gali būti tinkama vakarui? Tačiau ši nuostabi. Sudėtyje esantys ingridientai subalansuoja, sveikatina, suteikia ramybės ir jaukumo.
Egle M. Įsigijo Produktą –
Įmantraus ir rafinuoto skonio mišinys, kas labiau mėgsta standartinę kakavą gali būti kartokas skonis. Tačiau svarbiausia, kad šis ritualas papildytas naudingomis organizmui medžiagomis, kuris teigiamai veikia nervinę sistemą, skanus vakaro ritualas , ypač su kokosu pienu.