Merme Berlin veido grožio eliksyras – 100 % ekologiškas erškėtuogių aliejus

32,00 

Kaina su mokesčiais. Siuntimas skaičiuojamas atsiskaitant.

Lengvas, intensyviai maitinantis veido aliejus, kuris drėkina, ramina ir atgaivina odą, kad ji būtų skaisti ir sveika. Šis ekologiškas aliejus, kuriame gausu antioksidantų, vitaminų (A ir C) ir nepakeičiamųjų riebalų rūgščių (omega 3 ir 6), mažina randus, smulkias raukšleles ir spalvos pokyčius, kad veido oda būtų jaunatviška ir tolygi.

Šis visapusiškai naudingas aliejus tinka visų tipų odai, įskaitant jautrią odą.

Kiekis
30ml
Kvapas
Natūralus žemės
Spalva
Aukso
(6 pirkėjų atsiliepimai)

Turime

Turime

Kas tai?

Lengvas, intensyviai maitinantis veido aliejus, kuris drėkina, ramina ir atgaivina odą, kad ji būtų skaisti ir sveika. Šis ekologiškas aliejus, kuriame gausu antioksidantų, vitaminų (A ir C) ir nepa-keičiamųjų riebalų rūgščių (omega 3 ir 6), mažina randus, smulkias raukšleles ir spalvos pokyčius, kad veido oda būtų jaunatviška ir tolygi.

Šis visapusiškai naudingas aliejus tinka visų tipų odai, įskaitant jautrią odą.

Kuo jis toks nuostabus?

Kupinas nepakeičiamųjų riebalų rūgščių, vitaminų ir antioksidantų, erškėtuogių aliejus padeda drėkinti, atgaivinti ir skaistinti odą.

Nepalieka jokių likučių ir giliai įsiskverbia į odą, kad sumažintų smulkias raukšleles, pigmentaciją, tamsias dėmes, sausumą ir senėjimo požymius. Laikui bėgant pastebimai sumažins strazdanų ir saulės dėmių atsiradimą ant veido.

Skatina odos ląstelių vystymąsi, natūralaus kolageno gamybą ir audinių augimą, kad oda būtų jaunatviška.

Pakankamai maitina labai sausą / brandžią odą, tinka jautriai odai ir riebiai odai (nes padeda subalansuoti natūralius odos riebalus).

Pagrindiniai vitaminai

VITAMINAS A

Visapusiškas kovos su senėjimu ginklas. Vitaminas A, dar vadinamas retinoliu, natūraliai skatina sveiką odos elastiną ir ląstelių vystymąsi, mažina matomus senėjimo požymius, todėl oda tampa jaunatviškesnė ir švytinti.

VITAMINAS E

Drėgmės valdovas. Stiprus antioksidantas, vitaminas E kovoja su sausumu ir padeda odai subalansuoti natūralius riebalus. Jis palaiko ląstelių apykaitą, audinių augimą ir bendrą odos sveikatą. Stiprina natūralius odos procesus, todėl ląstelės tampa stiprios, drėgnos ir elastingos.

OMEGOS 3, 6 IR 9

Mityba odai. Šios riebalų rūgštys yra stiprios priešuždegiminės medžiagos, palaikančios sveiką ląstelių apykaitą ir skatinančios natūralius regeneracijos procesus, todėl oda tampa lygi, putli ir sudrėkinta. Sveikosios riebalų rūgštys taip pat saugo poras, atkuria drėgmę ir ramina alergijas.

Kaip naudoti?

Po veido, kaklo ir dekoltė srities valymo ir serumo užtepimo įmasažuokite kelis lašus šio aliejaus ant veido, kaklo ir dekoltė srities. Būtinai mėgaukitės šiuo masažu! Naudokite vieną arba po dieninio ar naktinio kremo.

Kaip jis tinka jūsų kasdienybei?

RYTAS

Tepkite po veido valomųjų, tonizuojamųjų produktų ir serumų, prieš SPF ir makiažą. Bonusas: kelis lašus veido grožio eliksyro įlašinkite į makiažo pagrindą, kad jis taptų itin spindintis.

VAKARAS

Tepkite po veido valomųjų, šveičiamųjų, tonizuojamųjų, gydomųjų produktų ir serumų. Veido grožio eliksyras bus maitinamasis apsauginis baigiamasis sluoksnis.

Patarimai

Pabandykite kelis lašus įlašinti į veido kremą, kad jis būtų drėkinantis, arba į makiažo pagrindą, kad jis labiau švytėtų.

Norėdami nuvalyti veido odą ir sumažinti įtampą, pabandykite aliejumi 1-2 minutes masažuoti veidą. Aliejaus slidumas neleis jums traukti ar tempti odos. Veido masažo atlikimas padeda suaktyvinti kraujotaką ir detoksikuoti odą per limfodrenažą. Be to, tai neįtikėtinas jausmas!

Sudėtis

Grynas, ekologiškas erškėtuogių sėklų aliejus: šaltai spaustas ir pripildytas mažiausiai 80 % nepakeičiamų riebalų rūgščių (Omega 3, 6 ir 9), kad drėkintų, papildytų ir sustiprintų odos drėgmės barjerą.

Kilmė: nuimtas iš laukinių rožių krūmo natūralios kilmės – pietinių Andų.

Kodėl mūsų aliejai yra šalto spaudimo? Šaltasis spaudimas – tai aliejaus išgavimo būdas sėklų presu. Pašalinus ekstraktų poveikį ekstremaliam karščiui, natūralių maistinių medžiagų vientisumas yra apsaugotas, taigi ir jūsų odai, padidėja maistinių medžiagų kiekis.

MERME kokybės pažadas: MERME palieka aliejų tokį, koks jis ir turi būti – natūralios spalvos bei neutralaus kvapo – be pridėtinių kvapiklių ir konservantų.

6 atsiliepimai apie Merme Berlin veido grožio eliksyras – 100 % ekologiškas erškėtuogių aliejus

  1. Lijana Įsigijo Produktą

    Mano oda švyti. Ačiū Well You!

  2. Tania Įsigijo Produktą

    Šis aliejus mano mėgstamiausias. Naudojant dieną ar naktį, oda tapo lygesnė, be riebumo pojūčio, o veido spalva pagerėjo.

  3. Milda Įsigijo Produktą

    Tai vienas iš mano privalomų veido priežiūros produktų. Oda atrodo itin švelni ir jis suteikia ypatingą švytėjimą! Labai patinka, tikrai rekomenduoju.

  4. Nikoleta Įsigijo Produktą

    Super rezultatas iš karto ir labai puikiai tinka mano odai.

  5. Brigita Įsigijo Produktą

    Pirkau prieš kelis mėnesius ir mano oda pastebimai pagerėjo! Labai rekomenduoju įsigyti!

  6. Julia Įsigijo Produktą

    Išbandžiau tiek daug erškėtuogių aliejų, ir tai yra mano mėgstamiausias. Jis greitai susigeria, yra labai kokybiškas ir suteikia odai malonų švytėjimą.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.

Well You naujienlaiškio prenumerata

Prenumeruokite WELL YOU naujienlaiškį ir gaukite tik prenumeratoriams kuriamą turinį apie holistinę sveikatą ir mitybą.

Palaukite...

Dėkojame, kad užsiprenumeravote!

Prisijunkite prie laukiančiųjų sąrašo Žemiau palikite galiojantį el. pašto adresą, mes informuosime, kai prekė bus sandėlyje.
NEMOKAMAS pristatymas nuo 60 Eur